Referenties?
Heb je effe?

Sommige projecten zijn te tof
om niet even te benoemen

Met onze software hebben wij:

00+

Projecten begeleid

00+

Klanten bediend

00+

Dagelijkse gebruikers

00+

Jaren ervaring

Met militaire precisie

Cultuuranalyse on steroids

Voor Allied Forces Consultancy hebben wij uitgebreide software ontwikkeld voor een organisatiecultuuranalyse die geen concurrentie kent. Op basis van de unieke formule (patent pending) kan de organisatie volledig worden doorgelicht en worden interne pijnpunten moeiteloos blootgelegd in uitgebreide rapportages met heldere vliegerdiagrammen en grafieken.

 

Exact alle uren

Ieder uur gefactureerd

Voor SJR Group , één van de grootste tankbouwers van Nederland, hebben wij de urenadministratie volledig gekoppeld aan Exact Online. Aangezien Exact niet alle opties biedt die SJR nodig heeft om een doeltreffende urenadministratie te voeren, zijn wij ingeschakeld om deze koppeling in goede banen te geleiden. Met meerdere BV's en toch een enkel urenportaal was dit een technisch ingewikkelde operatie, maar alles is uiteraard goed gekomen!


Een zoom meeting maakt nog geen webinar

Webinarsoftware met accreditatie

In samenwerking met De Hek Online Marketing hebben wij voor Cross Media Nederland een webinarplatform ontwikkeld voor de medische sector. Onder andere met tussentijdse vragen, eindtoets, poll-functionaliteit en natuurlijk de webinars zelf. Volledig up-to-spec om te voldoen aan de eisen van de accreditatiecommissie. Tijdens de Coronacrisis moest de medische kennisoverdracht immers, ondanks alle belemmeringen, gewoon doorgaan.

 

Niet de boot gemist

Delivery planning voor ship supplier

Voor  Kloska Ship Supply BV , de Nederlandse vestiging van het Duitse moederbedrijf Kloska Group, hebben wij logistieke planningssoftware ontwikkeld. De software stelt Kloska in staat om hun planning efficiënter in te richten en is continu in ontwikkeling om de koppelingen met diverse andere systemen te verbeteren.


Wat ik nu toch las

Machinekeuringssoftware met tablet app

In samenwerking met  De Hek Online Marketing  hebben wij voor Hatek Lastechniek B.V.  uitegebreide machinekeuringssoftware ontwikkeld, waarin afspraken gepland kunnen worden, keuringen worden bijgehouden en automatisch certificaten worden gegenereerd. Daarnaast kunnen de keurmeesters de machines netjes op locatie keuren en de bevindingen in een tablet app noteren, die (zodra er een internetverbinding is) automatisch synchroniseert.

Oui, un bon cadeau!

Online cadeaubonnensysteem voor meerdere vestigingen

Voor QoQo Massage Clinics hebben wij in samenwerking met Eastend-Arts een cadeaubonnensysteem ontwikkeld. De cadeaubonnen kunnen online besteld en betaald worden, waarna er een PDF naar de gelukkige verzonden wordt. Deze kan in één van de 24 vestigingen direct gescand worden, waarna de klant kan genieten van een heerlijke massage.

Software hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn.

Onze merken op een rijtje

Urenregistratie software

Breng orde in die chaos van een urenregistratie en verhoog de winst!


Website

Facturatie software

Richt je administratie in als een ondernemer en niet als een boekhouder


Website

B2C en B2B ordersoftware

Van webshop tot besloten orderportaal. Wij regelen het voor je.


Website

Task Management Software

Al jouw taken en die van je team netjes op een rijtje. Eindelijk overzicht!


Website

Rotterdamse nuchterheid
om de hoek van Schiphol

Hoe dat zo is gekomen, lichten we graag toe met een bakkie. Maar belangrijker is het feit dat jouw bedrijf elke dag geld misloopt door het gebruik van de verkeerde software. Prioriteiten, prioriteiten... dus, wat zeg je ervan?