Business Software die echt werkt

Het is jammer dat veel bedrijven moeten werken met software die vaak wel helpt, maar zeker de onderliggende problematiek niet oplost. Er wordt in het beste geval een kostenbesparing gerealiseerd, maar de maximale potentie wordt er niet uit gehaald.

Daarom werkt Sitix Software Group anders. Wij zijn eigenaar van softwarebedrijven in verschillende disciplines en zorgen ervoor dat de beste oplossing gevonden wordt voor ieder probleem. Dit kan met standaard software, maar vaak is hier maatwerk software voor nodig.

De voordelen van maatwerk business software

Hoewel ondernemingen vaak veel met elkaar gemeen hebben, zijn er toch altijd verschillen. Deze verschillen maken tenslotte dat u het beter of minder goed doet dan de concurrent. Goede maatwerk business software kan het verschil maken en ervoor zorgen dat uw bedrijf als een geoliede machine draait.

Door het inzetten van maatwerk business software heeft u de mogelijkheid om de bestaande processen in uw onderneming zo ver mogelijk te automatiseren. Dit voorkomt fouten, werkt sneller én bespaart u op arbeidskosten. Meer gedaan krijgen met dezelfde bezetting, is het beste recept voor meer winst.

Is maatwerk kosteneffectief? Jazeker!

De kosten van maatwerk liggen bij Sitix Software Group bijzonder laag. Dat komt doordat we van tevoren een goed plan maken en de ontwikkeling in verschillende sprints doen. Bij iedere sprint is er de mogelijkheid om bij te sturen. Aan het einde van het traject is de software dan volledig naar wens én binnen budget opgeleverd.

Neem contact met ons op voor meer informatie