Internet marketing: voor wie meer omzet wil

Het lijkt wel alsof internet marketing bedrijven het niet meer begrijpen: hoog in Google scoren is een doel op zich geworden en na het maken van een website wordt aangenomen dat men 'klaar' is met de marketing. Fout.

Internet marketing staat in dienst van het échte doel: meer omzet en meer klanten. Laten we een internet marketing campagne dus ook als zodanig behandelen: goed kijken naar waar uw kansen liggen en dáárop inspelen. Het gaat tenslotte uiteindelijk niet om het aantal bezoekers, maar om het aantal klanten.

Internet marketing → meetbaar rendement

Rendement

Al met al: het belangrijkste element van ondernemen is rendement. Hoeveel output krijgt u uit alle tijd, geld en energie die u erin stopt? Het verkopen van producten alleen is niet genoeg: het bepalen van de economisch meest aantrekkelijke producten en deze op de juiste manier marketen is dé manier om een gezond verdienmodel te hebben en te behouden. Eén van de kernelementen waar wij dan ook constant op letten, is het uiteindelijke rendement van uw investering. Meten is weten.

Wat gaan jullie dan voor mij doen?

google logo

Een internet marketing campagne is maatwerk. We gaan met u in gesprek over waar de pijnpunten én de kansen liggen. Aan de hand van de bevindingen gaan we een goed plan opzetten om uw bedrijf vooruit te helpen en de omzet te vergroten. Wij nemen de noodzakelijke onderdelen van de internet marketing over, of beginnen hier juist mee. Dit is compleet afhankelijk van uw bedrijf, uw branche en natuurlijk uw eigen persoonlijke voorkeur. Wij staan u bij, adviseren waar nodig en nemen de zorgen van uw online activiteiten uit handen.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Bel 010 - 260 2163

Of e-mail ons op service@sitix.nl voor meer informatie