Over ons

Sitix Internet Services is een allround online marketingbedrijf dat zijn roots heeft in de automatisering en ontwikkeling van online applicaties. Al ruim 7 jaar zijn wij het aanspreekpunt voor ondernemers in regio Rotterdam, wanneer er wensen zijn omtrent de website en de bijbehorende marketing.

Marketing vanuit automatisering

Hoewel wij ons door de jaren heen steeds meer zijn gaan profileren als een marketingbedrijf (en dit ook steeds meer zijn geworden), is de passie voor automatisering niet verloren gegaan. Dit betekent dat wij tools ontwikkelen om ons eigen werk efficiënter te maken, wat resulteert in een lager prijskaartje voor onze klanten.

Meten is weten

Als internet marketing bureau willen we innoveren en onderzoek doen naar hoe wij de beste resultaten voor elkaar kunnen boksen voor onze klanten, en onze automatiseringskennis is hier onontbeerlijk bij: het geeft ons de mogelijkheid om snel en effectief te meten en analyseren. Want meten is weten.

Over de oprichter: Edwin Dijk

profielfoto

Edwin Dijk is de eigenaar en oprichter van Sitix Internet Services. Er stroomt al sinds zijn 16e ondernemersbloed door zijn aders. Hij is de hoofdontwikkelaar van twee succesvolle cloud applicaties: Paymentor financiële software en TimeTick time management software.

Daarnaast is hij vanaf september 2010 tot december 2011 blogger geweest voor NuZakelijk.nl de zakelijke variant van Nu.nl. Begin 2014 heeft hij een gratis e-book uitgegeven om ondernemers te helpen de basiselementen van hun marketingcampagne op orde te krijgen.

Naast online marketingdeskundige heeft hij de twee belangrijkste certificeringen voor cloud/online software engineering behaald: Zend Certified PHP 5.3 Engineer en Microsoft Certified Professional.

php certificaat microsoft certificaat