Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Eén van de belangrijkste onderdelen van internet marketing is zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO. Het uitgangspunt van Sitix is dat we de campagne binnen 6 maanden volledig rendabel maken, daarom bieden we u ook een traject van 6 maanden aan. Wij vertrouwen in onze dienst en de waarde daarvan, dus vinden het helemaal niet nodig om u voor langere tijd te binden.

Méér dan alleen zoekmachine optimalisatie

google logo

Bij Sitix Internet Services gaat de internet marketing campagne altijd van start met een SEO campagne. Naast zoekmachine optimalisatie, gaan we uw website namelijk ook optimaliseren voor de verkoop (indien dit nog niet is gebeurd). Het grote voordeel is dat u meer rendement haalt uit een eventuele Google AdWords campagne, of natuurlijk uit de bezoekers die gratis binnenkomen. Het is dus van het grootste belang om eerst uw website te optimaliseren, voordat u van start gaat met een nieuwe advertentiecampagne.

Download hier een PDF met het standaard stappenplan dat wij hanteren »
 

De rapportage van de resultaten verloopt via ons online klantenportaal. Zo heeft u altijd inzage in de status van uw optimalisatietraject en kunt u de voortgang van dag tot dag bijhouden.

Meer informatie over adverteren op Facebook? Bel 010 - 260 2163