Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is een populaire manier om bezoekers naar uw website toe te trekken. Het voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Facebook adverteren, is dat de bezoeker actief heeft gezocht naar de zoekterm en dus specifiek op zoek is naar uw product, in plaats van dat het gepresenteerd wordt op basis van interessegebieden..

Google AdWords

Veruit de bekendste en meestgebruikte manier om de adverteren in zoekmachines is via Google AdWords. Voor ieder doeleinde zijn er wel oplossingen, omdat er ook nog eens verschillende manieren van adverteren mogelijk zijn met AdWords: het zoeknetwerk en het Display Network. Bij laatstgenoemde wordt uw advertentie weergegeven op relevante websites, in plaats van in de zoekresultaten. In sommige gevallen kan dit gunstig uitpakken, terwijl het soms juist onwenselijk is. Samen met u bepalen we wat de beste methode is om uw website onder de aandacht te brengen.
Op dit moment is Google AdWords de enige methode die wij gebruiken voor zoekmachine adverteren.

Kosten en baten

De kosten van een AdWords campagne zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid exposure die u wilt. Neemt u contact op met ons voor meer informatie.

Meer informatie over adverteren via Google AdWords? Bel 010 - 260 2163