Online branding

Conversie optimalisatie

Met online branding gebruik je het internet om de marketingboodschap die bij jouw bedrijf hoort beter over te brengen. Juist door goede branding kun je toonaangevend worden in jouw branche.

Een merk kan gunstig uitpakken

Een merk ben je niet zomaar. Daar gaat een tijd aan vooraf waarin je werkt aan je naamsbekendheid en daar een positief gevoel aan koppelt. Het feit dat iets van een bepaald merk is, kan al de doorslag geven, puur vanwege de kwaliteitsverwachtingen. Toch kun je het ontwikkelen van een merk wel in de hand werken, denk hierbij aan:

  • Merkhistorie; hoe lang draait u al mee en wat heeft u bereikt in die periode?
  • Imago; wat is de 'persoonlijkheid' van uw bedrijf, denk aan Google: "Don't be evil"
  • Visie; wat kan men van uw bedrijf verwachten, waar wilt u heen met uw bedrijf?

Omdat u met een merk de mogelijkheid creëert om uw onderscheidend vermogen beter tentoon te stellen, kan een merk heel gunstig uitpakken. Online branding is dan ook een duurzame dienst die relatief traag op gang komt. Het is een lang proces waarin u constant de waarden van uw bedrijf in de gaten moet houden.
Sitix Internet Services kan u hier goed bij ondersteunen. Samen met u stellen wij een plan op en helpen wij u op weg naar uw eigen merk en helpen wij u dit merk in stand te houden.

Meer informatie over online branding? Bel 010 - 260 2163