Facebook adverteren

facebook adverteren

Adverteren op Facebook is een kostenefficiënte manier om uw doelgroep te bereiken. De effectiviteit kan af hangen van het soort bedrijf dat u heeft en de doelgroep die u heeft, maar daar adviseren wij u graag over. In beginsel is Facebook adverteren een goed medium voor naamsbekendheid (als onderdeel van online branding), maar ook om een sterk geconcentreerd publiek aan te spreken waarvan de kans op conversie veel hoger ligt dan gemiddeld.

De kracht van doelgroepbepaling

Bij het adverteren op Facebook is het heel goed mogelijk om de doelgroep af te bakenen. Vaak wordt gezegd dat een kleinere doelgroep zorgt voor efficiëntere marketing, en dat is hierbij niet anders.

Kosten en baten

Bij Sitix Internet Services kunt u al terecht voor een Facebook advertentiecampagne voor slechts €39,- per maand, waardoor het ook nog eens gunstig is om het geheel uit handen te geven. In de meeste gevallen is onze aanbeveling een dagbudget van omstreeks €2 - €5. Een Facebook advertentiecampagne wordt per 3 maanden afgesloten, zodat u nooit aan een lange termijn vast zit.

Download hier een PDF met een voorbeeldovereenkomst »

Meer informatie over adverteren op Facebook? Bel 010 - 260 2163